Blog

Live jukebox: 3 keer raak voor elk event!

Het concept van Live jukebox is eenvoudig: gasten vragen via hun eigen smartphone verzoekjes aan uit een lijst van meer dan 350 nummers. Hun keuze wordt direct doorgestuurd naar de muzikant. Die brengt de vaakst gekozen liedjes live op jouw event. De samenwerking tussen het publiek en de muzikant is bijzonder en werkt heel goed. Interactieve muziek werkt heel goed. We mochten er zelfs mee in het voorprogramma staan van Bob Sinclar op het Happy Rebels Festival. Daarom breidden we ons aanbod van 'een zanger-pianist die verzoekjes speelt' verder uit. 

Je boekt Live jukebox nu als solo zanger-pianist, als duo of als volledige band!

Live jukebox: solo, duo of met band

We hadden de vraag al een paar keer gekregen: "zouden we Live jukebox ook kunnen boeken als band?" Met die feedback gingen we natuurlijk aan de slag. We zaten samen met onze muzikanten, stelden de code van het platform verder op punt en trokken de repetitieruimte in. En zo werden 2 extra uitbreidingen geboren: een duo, zoals in de bekende bars, en een volledige live band die een groot repertoire van pop tot funk en rock meester is.

Verzoekjes spelen is altijd een extra uitdaging, want reken maar ... 'All I Want For Christmas' wordt ook bij 30°C vlot aangevraagd. Maar dat is ook net het leuke aan Live jukebox: je weet nooit wat er komt, maar dat er elke keer wel weer een grappige aanvraag binnenkomt, daar kan je van op aan. Omdat we niet weten wat het volgende nummer is, vraagt het van ons natuurlijk ook het vermogen om snel een nummer op te pikken, waardoor elke uitvoering een unieke en spontane ervaring wordt. Dit houdt het optreden fris en opwindend, zowel voor ons als muzikanten als voor het publiek. En met de nodige technologische snufjes kan zelfs Live jukebox band in minder dan een paar seconden overschakelen van het ene op het andere verzoekje.

Voor ons is de directe verbinding met het publiek het leukste onderdeel. En omdat de gasten het hele optreden lang nummers kunnen aanvragen, blijven de verzoekjes constant binnenkomen, zonder dat er pauzes vallen in de set.

Elke Live jukebox set boek je standaard voor 90 minuten, maar is per 30 minuten verder uitbreidbaar.

project

Live jukebox

Verzoekjes aan de piano, dat is Live jukebox. Je gasten kiezen rechtstreeks via hun smartphone de setlist bij elkaar uit meer dan 350 bekende nummers.

Solo zanger-pianist of duo

  • Keuze uit 350+ nummers
  • Eenvoudig via onze website
  • Focus op ballads
  • Meer als achtergrondmuziek
  • Perfect voor recepties en netwerkevents

Liever geen verzoekjes? Boek Zanger-pianist.

project

Live jukebox band

De live band die verzoekjes speelt! Via hun smartphone kunnen jouw gasten naar hartelust uit een lijst van meer dan 350 hits hun favoriete nummers aanvragen.

Volledige band

  • Keuze uit 350+ nummers
  • Eenvoudig via onze website
  • Focus op uptempo
  • Ongedwongen sfeer
  • Perfect voor personeelsfeesten

Wil je een echte party? Boek Coverboy.