Blog

Verdient jouw evenement een power-up'ke?

Meer verrassing, daar gaan we voor. Door creatieve live muziek te boeken die perfect aansluit bij jouw evenement of door een act verder naar je eigen idee te pimpen met wat wij power-up'kes noemen. 

“A power-up adds benefits or extra abilities to the character in a game”

Op onze website vind je heel wat concepten terug die we uitwerkten met specifieke evenementen in gedachte, zoals Thank You! voor een jubilarisviering of Coverboy voor heerlijke dansfeestjes. Doorheen de jaren leerden we hoe we die concepten nog verder kunnen doen matchen met jouw evenement, door extra vormen van flexibiliteit in te bouwen: extra side dishes als het ware die je naar hartelust kan kiezen. Een aangepaste setlist, aangepaste bezetting, dansers, make-up, styling, ... De meeste van onze live muziek biedt de mogelijkheid om ze nog beter te doen aansluiten bij wat jij nodig hebt voor jouw event, zolang het technisch en muzikaal haalbaar is. Dat is ook de filosofie achter #soundtrackofevents. Bij ons boek je niet zomaar een band, maar boek je muziek die perfect aansluit bij het evenement dat je organiseert. En daar werken we graag samen aan verder. Onze live acts bieden een schat aan mogelijkheden voor maatwerk, waardoor elke boeking een unieke en onvergetelijke ervaring kan worden.

Op deze manier maken we onze live acts modulair, waarbij jij met de blokkendoos aan de slag kan gaan. Een leuke live act, maar geen podium? Misschien is dan een mobiele variant de oplossing. Wil je wat meer drive? Dan nodigen we extra muzikanten uit. Of we boeken enkele dansers om een visueel spektakel toe te voegen dat de muziek naar een hoger niveau tilt. Met deze aanpasbaarheid bieden we niet alleen een show, maar een volledige beleving die de gasten keer op keer zal verbazen.

Hoe werken de power-up'kes?

Wanneer er power-up'kes mogelijk zijn voor een live act vind je die onderaan de pagina van die act terug. Bijvoorbeeld op de pagina van Change/Over zie je de mogelijkheid om 'een extra muzikant' in te schakelen voor jouw evenement. De opties 'aangepaste setlist' en 'styling' zijn reeds vanzelf aangevinkt bij dat project.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, laat ons weten welke act je graag wil boeken en in welke power-up'kes je interesse hebt.

Wil je nog verder gaan, dan maken we samen een nieuw concept voor jouw evenement binnen MaatWerk.

Wist je trouwens dat we ook bij onze workshops de mogelijkheid bieden om ze aan jouw evenement aan te passen, door ze te Mix & Match'en tot één grote teambuilding?